14 December 2005

Bir “tık”la, yılbaşına hazırlan! Elele Aralık 2005


Bu yıl yine aynı senaryoları gördük. Bazen dip boya, balyaj derdi bizi gerdi, bazen alışveriş, manikür… Kadınlığımızı keyifle yaşamak istedik ama yoğun iş temposu, evdeki minik, ilgi bekleyen koca adam, anne, baba, arkadaş darken, hani bize “zaman”? Haydi, yılbaşı gecesi bu “ tatlı hayat gaileleri”ni boşverin, 2005’i yıldızlar kadar göz alıcı ve muhteşem bir şekilde uğurlayın.

“Süper fikir ama buna vaktim yok” demeyin. Güzelleşmek için saatlerinizi alışverişte, güzellik merkezlerinde harcamanıza gerek yok. İçinizdeki “göz alıcı ve seksi kadını” konuşturmak için kendi yöntemlerinize biraz ışıltı katmanız yeterli. İşte “gecenin yıldızı” olma yolunda ilerken, yerinizden kalkmadan yararlanabileceğiniz bir “online roadmap”… Haritamızı takip edin, bu geceye çok özel önerileri tek tuşla yakalayın.

Yılbaşı gecesi kıyafetinizi nasıl seçerseniz seçin, sizi gecenin yıldızı yapacak unsurlar makyajınız ve saçınız. Yılbaşı makyajında moda yine aynı moda; ışıltılı, göz alıcı, seksi görünüm… Bu yılın modası altın rengi… Dore ağırlıklı, kıyafetinize uygun tonlarla renklendirilmiş çarpıcı bir göz makyajı ve kırmızı seksi dudaklar ile tamamlanmış bir yılbaşı makyajı sizi gecenin yıldızı yapmaya yeter de artar.

Şimdi haritamızı açıyoruz. Tali yollara sapmadan, bildiğimiz yoldan ilerleyip ivillage.com’a varıyoruz. Burası bizim için bir cennet… Modadan güzelliğe, diyetten aşk & sekse, astrolojiden yemeğe, hamilelikten menapoza ne arasanız var! Hemen belirtelim sitenin dili İngilizce. Bakalım ivillage ne diyor? Birbirinden özel güzellik ve makyaj önerileri http://beauty.ivillage.com/ ‘ta bizi bekliyor. Yılbaşı makyajı için çok özel öneriler, ünlülerin makyaj & güzellik sırları, yeni ürünler ve hatta yeni yılın trendleri… Hem bilgilenin, hem de keyfini çıkarın.

Ivillage’in renkli dünyasında kaybolmamak için hemen haritamıza dönüyor, kaldığımız yerden yolumuza devam ediyoruz. Bu kez sanal alemin en “renkli” kadını http://www.mahmure.com/ çıkıyor karşımıza… Malum kadının halinden kadın anlar. Mahmure’de yok yok: Güzellik, makyaj, aşk, ilişkiler, cinsellik, alışveriş, diyet & sağlık, moda, ev, kariyer ve çok özel promosyonlar… Mahmure’den 2005-2006 kış sezonun makyaj ve saç modasını takip edebilir, birbirinden pratik ve ilginç önerileri yılbaşı gecesi için değerlendirebilirsiniz. Hemen hatırlatalım: Helena Rubinstein ( http://www.helenarubinstein.com/) Max Factor ( http://www.maxfactor.com/ ) Loreal Paris ( http://www.loreal.com.tr/) Maybelline ( http://www.maybelline.com/ gibi ünlü kozmetik markalarının web sitelerinde de bu tip makyaj ve güzelliklerine önerileri ulaşmak mümkün. Söylemeden geçemeyeceğim; her ay güncellenen sitemiz http://www.elele.com.tr/ ‘yi Aralık ayında sık sık takip etmenizde yarar var. Yılbaşı şıklığınız için eski sayılarımızdan da bulabileceğiniz yüzlerce öneri olabilir.

Şimdi sırada; “ne giyeyeceğim?” derdini bertaraf etmek var. Yeni kıyafet aramaya ne vaktim var, ne de mecalim diyorsanız, gardrobunuzdaki elbiselerden birini seçip göz alıcı bir pırlantı veya orijinal bir takı ile şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Haritamızdaki destinasyonlara bakacak olursak, http://www.goldas.com/ , http://www.e-aris.com/ , http://www.sochic.com.tr/ , http://www.yargici.com.tr/ farklı zevklere hitap eden seçenekler… Sitelere biraz göz atarsanız, artık pırlantayı bile internetten satın alabileceğinizi keşfedeceksiniz. Biz kadınlar genelde dokunmadan, takmadan almayı sevmesek de alışverişe gitmeden önce, bu siteleri keşf-i alem bize zaman kazandıracak. Yine http://www.modaturkiye.com/ sezon modasını, dünyadaki trendleri takip edebileceğiniz buram buram “biz” kokan bir site…Deniz Kaprol’den Ayşenur Yazıcı’ya, Rana Solaker’den Emre Kıramer’e kadar ünlü isimlerin moda, tasarım, güzellik & bakım konularında ki yazılarına ulaşabilirsiniz. Bu arada yılbaşında içindeki çocuğu asla öldürmeyen arkadaşlarınız varsa, http://www.silverdsign.com/ ‘dan tüm zamanların en eğlenceli gümüş takılarını seçebilirsiniz. Walt Disney kahramanlarından Barbi’ye, Superman’den Betty Boop’e onlarca kahramanın yer aldığı yüzük, küpe, anahtarlık, rozet vb. gümüş ürünler meraklıları için tasarlanmış. Haa unutmadan, eşiniz veya erkek arkadaşlarınız için dört büyüklerin gümüş kol düğmesi, anahtarlık, rozet gibi hediye seçenekleri de var.

Internette sayfa gani, bizde öneri… Ama sizi siteler ve güzelliğinizle başbaşa bırakmak lazım. Çizdiğimiz rotaya uyun, içinizdeki kadını konuşturun. Mutlu yıllar…:)

No comments:

Post a Comment