15 December 2005

Aferin Gamze'ye...

Gamze İstanbulluoğlu, aklımdan geçeni yaptı. Kendi kendime internette erkeklere özel bir site yapsam derken, TV8'de "Formen" adlı bir programla çıktı karşımıza... AAA ne hoş kız, ne güzel program diye içimden geçirirken, annem "aaa bu senin kamptaki arkadaşın değil mi? " demez mi? Evet...Evet.... Erkek çocuğu misali kısa saçlı, gürbüz hallerimle, kamptaki gözlüklü, açık kumral şirin kız canlandı gözümde. Babamların Antalya kampında 1-2 yaz beraber tatil yapmıştık. Ama sonra koptuk. Çocukluk.... Hemen eski fotoğrafları çıkardım. İz sürerek, bade süzerek Gamze ile benim doğumgünümde çekilen fotoğraflarımızı buldum.
Artık sıraya Gamze'ye ulaşmakta... Teknolojinin gözünü seveyim. www.gamzeistanbulluoglu.com 'dan bir mesaj; bugün Gamze'ye ulaştım.
Programı kadar sıcak ve şekerdi. En kısa zamanda görüşmek üzere sözleşirken, azıcık çocuk arkadaşımın programını size de tanıtmak isterim: Bakalım neymiş bu Formen?

"Formen tv8, ekranlarda yaşanan çifte standarda “dur” diyecek bir programı izleyicileriyle buluşturuyor... Televizyonların neredeyse yarısını kaplayan kadın kuşağı programlarına karşın, sadece spor programlarıyla yetinen erkekler, bundan böyle aradıkları ve merak ettikleri her şeyi, ekranların ilk erkeklere özel programı Formen’de bulacaklar. Formatı, içeriği, konu ve konuklarıyla kısa sürede erkeklerin ilgi odağı olacak Formen Cumartesi günleri tv8 ekranlarına geliyor. Gamze İstanbulluoğlu’nun hazırlayıp sunduğu, erkeklere yönelik hazırlanmış ilk kapsamlı tv programı olan Formen’de erkeklerin aradıkları her konuya değinilecek. Son model arabalar, trend mekan ve markalar, beğenilen ünlülerin ilişkilere bakış açıları, hayatınızın her döneminde ihtiyacınız olan kadın erkek ilişkileri üzerine tiyolar, genç ve dinamik kalmak isteyen erkeklere özel bakım sırları, ilginç hobiler, bu programda izleyicilerle buluşacak... Program, Carmen, Superman, Special Man, Trendman, Şeytan Tüyü ve Haftanın Gözdesi bölümleriyle de büyük ilgi görecek. Erkekler, aradığınız her şeyi Formen’de bulacaksınız. "

Çocukluk anıları, arkadaşlıkları bir başka... Siz de programları, çevrenizi ve albümleri bir tarayın. Belki de hiç beklemediğiniz arkadaşlarınızı yeniden hayatınıza kazandıracaksınız.
Şansınız bol olsun :)

1 comment:

  1. canım peluş yaaa
    bayıldım sitene......
    iyi çalışmalar dilerim......
    nazan.......

    ReplyDelete