16 December 2005

Haftanın Yakışıklısı-1
Just Like Turkish Delight


Geçen ay vizyona giren Just Like a Heaven'ı www.sinema.com 'un her zamanki güzel organizasyonlarından birinde özel bir gösterimde izledim. Film, klasik sabun köpüğü romantik komedilerden biraz farklı... İzleyiciye hem keyif, hem de küçük mesajlar veriyor hayata dair. Hala vizyonda... Kaçırırsanız da üzülmeyin, mutlaka DVD'si çıkar. Neyse gelelim sadete; film ile birlikte yeniden keşfettiğim Mark Ruffalo; " Just Like Turkish Delight" :) Lokum ne demek bilirsiniz. Şeker mi şeker bir adam :)
Herşey ortada: Mark, bu Haftanın Yakışıklısı... Kendisi 22 Kasım 1967 ABD Doğumlu. Genelde romantik komedilerin adamı... Keşke 30 Olsam, Cennet Gibi, Aşk Burada Oturmuyor gibi filmlerden hatırlarsınız. Bence yazıyı çok uzatmayalım, yakışıklımızın fotoğraflarına seyr-i alem edelim. Ardından da ona bir de şarkılarla terennüm ederiz:)

İlgili Linkler:
http://www.justlikeheaven-themovie.com
http://www.markruffalofans.com
http://www.sinema.com/sanatci_biografi.aspx?PersonID=11887
http://www.imdb.com/name/nm0749263/photogallery

Haftanın Yakışıklısı Seçim Hakkında:
Haftanın Yakışıklısı'nda Brad Pitt, Keanu Reeves, Matt Damon, George Cooleny vb. yakışıklılar elbette gönlümüzün prensleri. Ancak burada kriterler bambaşka... Surf birliği ile milyonların bildiği ancak pek de keşfemediği yakışıklılar hedefimiz. Bu kapsamda, sizin de " Haftanın Yakışıklısı" önerileriniz olursa beklerim. Gizli kalmış değerleri hep beraber keşfedelim değil mi? :)

No comments:

Post a Comment