04 February 2006

Erkeğime özel bir hediye!
Elele Şubat 2006 olacaktı:)

Kızlar , benim yüzümden ELELE almayın!:( Yine ekildim. Bir kısmetsizlik var anlamadım. Nalancığım - Yazı İşleri Müdürü :) - yazın girdi diyor ama yok dergide. Dünyamızda olmayan 3. şahıslar bir yerlere götürüyor heralde...Özetle,yazım bu ay da gir(E)medi :( Neyse Allah'tan blogum var!

14 Şubat geldi, çattı. Ne zor değil mi erkeklere hediye almak? Mağaza mağaza dolaşırken, “Acaba beğenecek mi? Üstüne nasıl duracak? Ay bu çok renkli, giymez. Öyle kalpli, melekli de olmaz; ağır abi bizimki.”. vb. onlarca soru aklımızdan geçer. Hadi bu kez klasik hediyeler almayalım, internetin nimetlerinden faydalanıp, hem işimizi kolaylaştıralım, hem de orijinal hediyeler seçmenin keyfine varalım.

İlle de gömlek, kol düğmesi diyenlere sihirli bir adres: www.royalbreed.com . Tıklayın, 15 dakika içinde hayalinizde gömleği yaratın. Sitedeki sipariş bölümünden kumaşınızı seçip, yaka, cep, pat, etek, manşet ve sırt modellerini beğenip işaretliyorsunuz. Dilerseniz düz, dilerseniz gömleğin içine, cep üstüne veya manşetine sevgilinizin adı, soyadı, ona özel mesajınızı vb. gibi istediğiniz renkte ve fontta yazılar işletebiliyorsunuz. Sıra, gömleğinizin ahşap kutusunda... Üzerinde neler yazsın, hangi renk kurdele ile bağlansın gibi detayları da belirttikten sonra işlem, tamam. Erkeğinize özel yarattğınız bu harika gömlek sadece 3 gün sonra kapınızda... Yine Royal Breed üzerinden erkeğinizin ismine özel hazırlanacak gümüş kol düğmesi siparişi de verebilirsiniz.

Aynı maçı defalarca izleyen, futbol düşkünü bir sevgiliniz var. O zaman işiniz kolay; bu yıl Dünya Kupası var. Sponsorlardan Adidas’ın Kupa’ya özel yarattığı sınırlı sayıdaki ürünlerden biri sevgilinizin olabilir. Özellikle koleksiyonerler için Dünya Kupası’nda kullanılacak toplar aynı tasarımla minimalize edilerek üretilmiş. www.adidas.com adresinde görebileceğiniz ürünleri Adidas mağazalarından satın alabilirsiniz.

En az futbol sevgisi kadar derin bir konu da erkeğinizin otomobili...
Gözü gibi baktığı mekanik sevgilisine www.sigortam.net ‘ten kasko poliçesi satın alabilir ya da hayal ettiği arabaların oyuncak modellerini www.oyuncax.com ‘dan sipariş edebilirsiniz. Sevgilim İstanbul’da yaşıyor ve sinema aşığı diyorsanız, ona hem orijinal, hem de makul fiyatlı bir hediye vermek elinizde. www.dvdsokagi.com ‘dan hediye edeceğiniz DVD üyeliği ile, en yeni filmlerden klasiklere 3000’i aşkın film sevgilinizin kapısına gelecek.

Gelelim sürprizlere ve romantik önerilere...Hep o mu yollayacak? Bu kez, siz ona kırmızı güller yollayın. www.444cicek.com , www.e-cicek.net, www.cicekgonder.com vb. online çiçekçiler vasıtasıyla dünyanın dört bir yanına aşkınızı yollamanız mümkün. Sevgilim internet kurdu, bilgisayar başından ayrılmaz diyorsanız, hazırlayacağınız bir blog ile ona çok özel bir sürpriz yapabilirsiniz. www.blogger.com, www.bloglines.com, www.typepad.com ve Türkçe site www.blogcu.com gibi siteler üzerinden 2-3 dakika içinde aşk günlüğünüzü oluşturun. Ister birlikte çektirdiğiniz fotoğraflarla donatın, isterseniz ona olan duygularınızı, güzel anılarınızı yazın. Yine www.hipfoto.com, www.fotoport.com, www.fotobaski.com, www.benzeriyok.com gibi baskı hizmeti veren siteler vasıtasıyla, fotoları mousepad’e, kupalara, tişörtlere, takvime, saate bastırarak yerinizden kalkmadan özel bir hediye yaratabilirsiniz.

14 Şubat günü, bizim önerdiklerimizden veya sizin seçtiklerinizden güzel bir hediyeniz olacak. Her ne olursa olsun, hediyenize küçük bir aşk notu ve elbette sevginizi eklemeyi unutmayın. Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete