21 May 2006

Sarıyla Kırmızıyla, Alnımızın Akıyla...


Hala zafer sarhoşuyum. Peri masalı gibi bir şampiyonluk bu yaşadığımız.Galatasaray, 2005-2006 Süper Lig Şampiyonu...Maçtaydım. Sami Yen'de benim gibi içten içe şampiyonluğa inanan 20.000'i aşkın taraftar... Dur durak bilmeyen tezahüratlar, GS. marşları, ünlüsü ünsüzü tüm GSliler tek yürek olmuş CİMBOM diye bağırıyor. Önce Kayseri'yi yenmek, sonra Denizli'nin yenmesi ya da berabere kalması için dua etmek gerekiyordu.
GS-Kayseri 3-0 gibi net bir skorla biterken, Denizli- FB maçı tarihte görülmemiş bir uzatmaya sahne oldu. Futbolcular, yöneticiler ve bizler tek yürek olmuş Denizli'den gelecek haberi bekliyorduk. Geçmek bilmedi 16 dk... Önce Denizli'nin golü ile sevindik. Ardından Tuncay'ın uzatmanın son 2-3 dakikasında filelere yolladığı topla sarsıldık. Artık son 1 dakikaydı. Statta heyecanla bekleyen onbinlerce taraftar, hakemin bitiş düdüğü için çırpınıyordu. İşte o annn; Sami Yen yerinden oynadı.
"Galatasarayımız Şampiyon..."

Inanılmaz bir atmosferdi. Kelimelerle anlatılmaz. FB neredeyse kesin şampiyon gözüyle bakılırken, ansızın gelen bu şampiyonluk tüm Galatasaraylılar için en özel şampiyonluklardan biri olsa gerek. Gerçekten imkansızı başardı Gerets ve Galatasaraylı furbolcular... Mondragon, Hakan Şükür, Hasan Kabze, Hasan Şaş, Necati, Ümit, Emre ve dahası... Hepinize tek tek teşekkürler; yaşattığınız bu muhteşem duygular için... Fenerbahçeliler ister kendi beceriksizliklerine, ister GS.'nin balına yorsunlar; gerçek olan şu ki; CİMBOM ŞAMPİYON hem de alnın akıyla. :)
Kutlu olsun şampiyonluğumuz.. Darısı şeneye Avrupa'ya...


1 comment:

  1. Kullandığınız başlık için telif ödediniz mi? :))

    ReplyDelete